Kom ook griezelen tijdens de

Tocht der Tijden

Dinsdag 29 oktober 2024

Spannende Tocht Hellendoorn Heksendorp

Terwijl de schemering valt, worden de contouren van het heksenbos nog mysterieuzer en intenser. Durf jij het aan om mee te lopen met deze betoverende ervaring?

Bereid je voor op een onvergetelijke Spannende tocht, door duistere paden, magische momenten en onverwachte wendingen die je hart sneller zullen laten kloppen.

Onze ‘Spannende Tocht’ neemt je mee op een intrigerende ontdekkingsreis door de betoverde bossen van Hellendoorn, waar eeuwenoude hekserij tot leven komt. Stap voorzichtig door de schaduwrijke bospaden, waar elke stap je dichter bij geheimzinnige ontmoetingen met de heksen van Hellendoorn Heksendorp.

Adelore gaat een strijd met de Tijd aan om de spreuk ongedaan te krijgen maar hierbij krijgt zij te maken met de krachten van Chronodos een machtige tijdtovenaar. Zal het haar lukken om op tijd de spreuk ongedaan te maken en de strijd van Chronodos te winnen?  

Kom naar de de tocht de tijden en help Adelore mee in haar tijdstrijd!! 

Deze Tocht en andere activiteiten van Hellendoorn Heksendorp

De Spannende Tocht is een van de vele activiteiten die tijden Hellendoorn Heksendorp georganiseerd worden. Je kan je ook opgeven voor andere avonturen:

Tocht der Tijden
Informatie van de Spannende Tocht

Startlocatie van deze betoverende ervaring

Manege Hellendoorn
Pastoor Rientjesstraat 85
7447 GG Hellendoorn

Tijdstip om te vertrekken op deze duistere verkenning

Vertrek vanaf 18:00 uur elke 10 minuten.