Kom ook griezelen tijdens

Windstreken Winkelen

Donderdag 31 oktober 2024

Spannende Tocht Hellendoorn Heksendorp

Tijdens Windstreken Winkelen nemen heksen de controle over van het centrum van Hellendoorn, waardoor winkelen een magische ervaring wordt voor jong en oud.

Kinderen krijgen de kans om hun heksendiploma te behalen door deel te nemen aan spannende Windstreken activiteiten. Deze activiteiten dagen hun uit om alle zintuigen te herkennen.

Heksen en griezels zullen de kinderen “helpen” bij deze uitdagende opdrachten, waardoor de avond gevuld is met lachen en griezelen.

Naast de Windstreken activiteiten lopen er ook vreemde heksen rond die het loslopende publiek vermaken en van deze avond een waar feestje maken. Deze bijzondere figuren zorgen voor een unieke en gezellige sfeer, waardoor het winkelen niet alleen spannend is maar ook een onvergetelijke ervaring wordt.

Dus, kom op donderdagavond naar het centrum van Hellendoorn en laat je betoveren door de magie van heksen en griezels. Haal je heksendiploma, geniet van de lachwekkende momenten en beleef een avond vol mysterie en plezier. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarin winkelen een betoverende twist krijgt!

Windstreken Winkelen en andere activiteiten van Hellendoorn Heksendorp

De Spannende Tocht is een van de vele activiteiten die tijden Hellendoorn Heksendorp georganiseerd worden. Je kan je ook opgeven voor andere avonturen:

Windstreken Winkelen
Informatie van de Spannende Tocht

Startlocatie van deze betoverende ervaring

Centrum vanĀ Hellendoorn

Tijdstip om opwindend te shoppen

18:oo tot 21:00 uur