Magische

Pompoen workshop!

Woensdag 30 oktober 2024

Spannende Tocht Hellendoorn Heksendorp

Tijdens de Pompoen workshop mag je zelf een pompoen uitkiezen, die je samen met je ouders of met hulp van een heks gaat uithollen. Het wordt een creatieve en gezellige activiteit waarbij je ook nog eens je eigen pompoengezicht mag uitsnijden, volledig naar jouw eigen fantasie.

Zodra je pompoen kunstwerk klaar is, kun bij de Fotoheks een foto te laten maken, samen met de “vriendelijke” heksen die je tijdens de workshop ook hebben geholpen. Natuurlijk mag je trots jouw pompoencreatie mee naar huis nemen, maar wees gewaarschuwd!

De Heksen en Griezels hebben iets speciaals in petto voor alle deelnemers, dus houd je pompoen goed in de gaten tijdens de workshop. Dit belooft een spannende toevoeging te zijn aan je pompoenavontuur!

Kaartjes voor deze betoverende Pompoen Workshop zijn online te koop. Mis deze unieke kans niet om samen met je ouders of met de hulp van een heks een onvergetelijke pompoen te creƫren en deel te nemen aan de magische sfeer van Halloween bij Museumboerderij Hellendoorn. We kijken ernaar uit om samen met jou en andere enthousiaste deelnemers een onvergetelijke dag vol creativiteit en griezelig plezier te beleven!

Deze workshop en andere activiteiten van Hellendoorn Heksendorp

Deze workshop is een van de vele activiteiten die tijden Hellendoorn Heksendorp georganiseerd worden. Je kan je ook opgeven voor andere avonturen:

Afbeelding Magische Pompoen Workshop
Informatie van de Spannende Tocht

Startlocatie van deze betoverende ervaring

Museumboerderij Hellendoorn

Tijdstip

vanaf 09:30 uur in diverse sessies over de dag